Пошуковий запит: (<.>A=Постнов Г$<.>) |
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
|
| |
1. |
Постнов Г. М. Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Г. І. Дюкарева, О. В. Лазарев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_9
|
2. |
Постнов Г. М. Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Єфімова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 234-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_38
|
3. |
Постнов Г. М. Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_39
|
4. |
Постнов Г. М. Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81
|
5. |
Постнов Г. М. Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Ю. О. Тимченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_17
|
6. |
Постнов Г. М. До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 296-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_46
|
7. |
Дейниченко Г. В. Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, С. П. Головaньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_28
|
8. |
Постнов Г. М. Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання" [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, С. П. Вялкіна, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 187-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_29
|
9. |
Постнов Г. М. Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_30
|
10. |
Постнов Г. М. Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_34
|
11. |
Постнов Г. М. Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, А. М. Кузьмінов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 202-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_36
|
12. |
Постнов Г. М. Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51
|
13. |
Постнов Г. М. Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. Є. Ткаченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 316-322. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_55
|
14. |
Дейниченко Г. В. Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_18
|
15. |
Постнов Г. М. Інноваційний спосіб отримання майонезу [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 147-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_20
|
16. |
Постнов Г. М. Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 153-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_21
|
17. |
Постнов Г. М. Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, Е. В. Беспалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 165-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__26
|
18. |
Дейниченко Г. В. Кінетика впливу гідродинамічного модулю системи "вода-м'ясна сировина" на фективність процесу стерилізації ультразвуковими хвилями [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, В. В. Медяник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__9
|
19. |
Яковлєв О. В. Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби [Електронний ресурс] / О. В. Яковлєв, Г. М. Постнов, В. О. Потапов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_17
|
20. |
Постнов Г. М. Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24
|
| |