Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
у знайденому
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (2)Реферативна база даних (6)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Постнов Г$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 33
Представлено документи з 1 до 20
...
1.

Постнов Г. М. 
Визначення норм виходу анатомічних частин птиці імпортного походження [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Г. І. Дюкарева, О. В. Лазарев // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 39-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_9
Попередній перегляд:   Завантажити - 344.738 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Постнов Г. М. 
Аналіз ринку слайсерів та критерії їх вибору [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Єфімова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 234-237. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_38
Попередній перегляд:   Завантажити - 398.686 Kb    Зміст випуску     Цитування
3.

Постнов Г. М. 
Визначення інтенсивності випромінювання акустичної потужності ультразвукової установки [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 238-242. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_39
Попередній перегляд:   Завантажити - 445.03 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Постнов Г. М. 
Bизначення енергії ультразвукових коливань, що розсіялась під час ультразвукової обробки м’ясної сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. О. Пак, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 1. - С. 518-523. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_1_81
Попередній перегляд:   Завантажити - 823.917 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Постнов Г. М. 
Можливості промислових способів екстракції для отримання олії з нових видів сировини [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, Ю. О. Тимченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 639.914 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Постнов Г. М. 
До питання визначення тривалості ультразвукової обробки під час отримання водно-жирових емульсій [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2009. - Вип. 2. - С. 296-304. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2009_2_46
Попередній перегляд:   Завантажити - 772.597 Kb    Зміст випуску     Цитування
7.

Дейниченко Г. В. 
Кінетика впливу низькочастотних ультразвукових хвиль у системі "вода–м'ясна сировина" на ефективність процесу стерилізації [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, С. П. Головaньова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 182-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 210.346 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Постнов Г. М. 
Розробка та впровадження в навчальний процес інтерактивних тестів із дисципліни "Механічне обладнання" [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, С. П. Вялкіна, Д. В. Дмитревський // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 187-193. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_29
Попередній перегляд:   Завантажити - 209.354 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Постнов Г. М. 
Економічна ефективність упровадження апарата для тендеризації м'яса за допомогою ультразвуку на м’ясопереробному виробництві [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, М. А. Чеканов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2011. - Вип. 2. - С. 194-200. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2011_2_30
Попередній перегляд:   Завантажити - 180.449 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Постнов Г. М. 
Економічна ефективність упровадження ультразвукового пристрою для отримання водно-жирових емульсій на підприємствах харчової промисловості [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Дядюк, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 189-194. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_34
Попередній перегляд:   Завантажити - 167.047 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Постнов Г. М. 
Дослідження ультразвукової обробки сировини для м’ясних консервів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, А. М. Кузьмінов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 202-206. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_36
Попередній перегляд:   Завантажити - 212.661 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Постнов Г. М. 
Обґрунтування доцільності розробки начинок підвищеної біологічної цінності для борошняних кондитерських виробів та заморожених борошняних напівфабрикатів [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. О. Акмен, А. Г. Ушакова // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 286-292. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_51
Попередній перегляд:   Завантажити - 173.467 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Постнов Г. М. 
Оцінка якості рибних консервів із додаванням олії [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, А. Є. Ткаченко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2010. - Вип. 1. - С. 316-322. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2010_1_55
Попередній перегляд:   Завантажити - 185.612 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Дейниченко Г. В. 
Експериментальне дослідження впливу частоти хвиль та тривалості ультразвукової обробки на розподіл розмірів кульок жирової фази в емульсії [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2012. - Вип. 1. - С. 107-112. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2012_1_18
Попередній перегляд:   Завантажити - 252.673 Kb    Зміст випуску     Цитування
15.

Постнов Г. М. 
Інноваційний спосіб отримання майонезу [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, В. Ю. Василенко // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 147-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_20
Попередній перегляд:   Завантажити - 220.425 Kb    Зміст випуску     Цитування
16.

Постнов Г. М. 
Електрохімічний метод визначення швидкості перебігу масообмінних процесів під час засолення океанічної риби [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, М. А. Чеканов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2014. - Вип. 1. - С. 153-160. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2014_1_21
Попередній перегляд:   Завантажити - 267.117 Kb    Зміст випуску     Цитування
17.

Постнов Г. М. 
Удосконалення процесу виробництва рибних консервів із використанням ультразвукових хвиль [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, В. М. Червоний, О. В. Яковлєв, Е. В. Беспалов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2013. - Вип. 1(1). - С. 165-171. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2013_1(1)__26
Попередній перегляд:   Завантажити - 336.94 Kb    Зміст випуску     Цитування
18.

Дейниченко Г. В. 
Кінетика впливу гідродинамічного модулю системи "вода-м'ясна сировина" на фективність процесу стерилізації ультразвуковими хвилями [Електронний ресурс] / Г. В. Дейниченко, Г. М. Постнов, В. М. Червоний, Д. А. Нечипоренко, В. В. Медяник // Науковий вісник Львівського національного університету ветеринарної медицини та біотехнологій ім. Ґжицького. - 2011. - Т. 13, № 4(4). - С. 41-44. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/nvlnu_2011_13_4(4)__9
Попередній перегляд:   Завантажити - 1.076 Mb    Зміст випуску     Цитування
19.

Яковлєв О. В. 
Вплив ультразвукових хвиль на зміну коефіцієнта масовіддачі під час соління риби [Електронний ресурс] / О. В. Яковлєв, Г. М. Постнов, В. О. Потапов // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 147-154. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_17
Попередній перегляд:   Завантажити - 275.918 Kb    Зміст випуску     Цитування
20.

Постнов Г. М. 
Дослідження впливу термічної обробки парою на поверхневий шар цибулі ріпчастої [Електронний ресурс] / Г. М. Постнов, О. Г. Терешкін, Д. В. Дмитревський, І. В. Василець // Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. - 2015. - Вип. 1. - С. 205-212. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pt_2015_1_24
Попередній перегляд:   Завантажити - 314.543 Kb    Зміст випуску     Цитування
...
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського